Dieta dostarcza niezbędnych składników pokarmowych, witamin i mikroelementów, które zapewnią zdrowie, dobre samopoczucie i pomogą w utrzymaniu szczupłej sylwetki. Jest to jedna z podstawowych diet z naszej oferty, która zalecana jest m.in. osobom decydującym się pierwszy raz na dietę pudełkową. Jest ona zdrowa, smaczna, a do tego nie odbiega diametralnie od codziennych przyzwyczajeń żywieniowych większości klientów.
Zamawiając dietę Optimal, otrzymują Państwo komplet właściwie zbilansowanych posiłków, nie martwiąc się o codzienne gotowanie. Dieta podzielona jest na warianty kaloryczne, które w zależności od założonego celu dietetycznego, pozwolą utrzymać aktualną masę ciała lub smacznie, zdrowo i bez trudu zgubić zbędne kilogramy.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Dieta skierowana jest dla osób, które ze względów zdrowotnych lub przekonań wyeliminowały ze swojego jadłospisu mięso, ryby oraz owoce morza, jednak dopuszczają spożycie nabiału, jaj i miodu. Dieta Vege, mimo wyłączenia z niej mięsa i ryb, dostarcza wszystkich niezbędnych składników odżywczych, witamin i mikroelementów . Posiłki w tej diecie są skomponowane tak, aby dostarczyć organizmowi odpowiednią ilość składników odżywczych, w tym również wartościowego białka.
Dieta Vege bogata jest w rośliny strączkowe i nabiał , co w połączeniu z węglowodanami złożonymi oraz dobrymi tłuszczami zapewni Ci energię i dobre samopoczucie przez cały dzień i pozwoli na osiągnięcie wymarzonych efektów.
B: 15-20% T: 30-35% W: 45-55%
Dieta w pełni bezglutenowa i o obniżonej zawartości laktozy, a dodatkowo wyklucza produkty mięsne. Do komponowania posiłków wybierane są certyfikowane produkty bezglutenowe oraz produkty pozbawione laktozy. Dieta charakteryzuje się tym, że unikamy spożycia nasyconych kwasów tłuszczowych oraz cukru, które zdecydowanie nie wpływają korzystnie przy występowaniu zaburzeń pracy tarczycy. Wykorzystujemy natomiast ryby, które są wspaniałym źródłem łatwo przyswajalnego dla organizmu białka, a także stanowią źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych. Ponadto dieta ta uwzględnia jaja oraz różnorodne rośliny strączkowe oraz ich przetwory, takie jak tofu oraz tempeh.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Dieta w pełni bezglutenowa i o obniżonej zawartości laktozy. Do komponowania posiłków wybieramy certyfikowane produkty bezglutenowe i pozbawione laktozy, takie jak mleko krowie bez laktozy, napoje roślinne oraz nabiał kozi. Ponadto dieta charakteryzuje się ograniczonym spożyciem nasyconych kwasów tłuszczowych oraz cukru. Do przygotowywania wybieramy chude gatunki mięs i z dużą uwagą skupiamy się na odpowiednim doborze składników. Zdajemy sobie sprawę, że zależy od tego nie tylko smak potraw, ale przede wszystkim stan zdrowia naszych klientów.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Dieta skierowana jest do osób aktywnych, uprawiających sport, ze zwiększonym zapotrzebowaniem na energię oraz podaż składników pokarmowych. Przygotowane przez nas posiłki posiadają zwiększone ilości białka, witamin oraz przeciwutleniaczy.
Przygotujemy dla Ciebie odpowiednio skomponowaną dietę, opartą na węglowodanach, produktach białkowych oraz zdrowych tłuszczach, która w połączeniu z odpowiednimi porcjami warzyw i owoców zapewni Ci energię na treningach i pomoże osiągać wyznaczone cele sportowe.
B: 20-27% T: 30-33% W: 40-45%
Dieta białkowo – tłuszczowa z ograniczeniem węglowodanów Skierowana jest do osób, które chcą schudnąć, a jednocześnie nie służą im tradycyjne diety z ilością węglowodanów powyżej 40-45%. Osoby stosujące dietę Low Carb w szybkim tempie osiągają niższą masę ciała przy dobrze dobranej kaloryczności redukcyjnej. Skuteczność diety związana jest ze zwiększoną zawartością białka i/lub tłuszczu w diecie, które dają uczucie sytości, a tym samym pozwalają ograniczyć ilość jedzenia. Dbamy o zawarcie najlepszych jakościowo produktów spożywczych, z zachowaniem odpowiednich proporcji w składzie.
Menu diety Low Carb bazuje na wysoko gatunkowych mięsach, rybach, warzywach, niskowęglowodanowych owocach i zdrowych źródłach tłuszczu. Dodatkowo dieta ta nie zawiera laktozy.
B: 20-25% T: 65-70% W: 10-15%
Peskatarianizm to niejako odmiana diety wegeteriańskiej, w której nie je się mięsa, ale spożywa się ryby, skorupiaki oraz owoce morza. Dieta Vege+Fish jest formą Diety Vege wzbogaconą posiłkami zawierającymi ryby i owoce morza, które mają w sobie bogactwo składników odżywczych. Są wspaniałym źródłem łatwo przyswajalnego dla organizmu białka, a także źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, które zapobiegają powstawaniu wielu chorób. Poza tym dostarczają one wielu ważnych dla organizmu witamin i soli mineralnych. Komponując Dietę Vege+Fish w pełni korzystamy z ich dobroczynnych właściwości.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Dieta Gluten Free, czyli dieta bezglutenowa stanowi podstawę leczenia celiakii, alergii i nadwrażliwości na gluten. Skomponowana przez naszych dietetyków, Dieta Gluten Free dostarcza zbilansowane posiłki tworzone z wykorzystaniem certyfikowanych, bezglutenowych zamienników zbóż tradycyjnych, np. bezglutenowych kasz, nasion chia, quinoa, siemienia lnianego, amarantusa oraz ryżu.
Należymy do Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakia i na Diecie Bezglutenowej. Do przygotowywania posiłków w diecie Gluten Free wykorzystujemy wyłącznie produkty znajdujące się w wykazie produktów bezglutenowych Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
W ramach diety Insulinoopornej otrzymują Państwo posiłki charakteryzujące się niskim Indeksem Glikemicznym oraz ograniczoną ilością cukrów prostych. Ponadto, nieodłącznym elementem posiłków są świeże warzywa oraz zboża z grubego przemiału, które dostarczają do organizmu wszystkie niezbędne witaminy i mikroelementy, wspomagające jego prawidłowe funkcjonowanie. Nasza dieta charakteryzuje się również tym, że korzystamy w głównej mierze z chudych rodzajów mięs, czego skutkiem jest ograniczenie spożycia nasyconych kwasów tłuszczowych.
B: 25-28% T: 38-42% W: 30-35%
Dieta No Fish dostarcza niezbędnych składników pokarmowych, witamin i mikroelementów, które zapewnią zdrowie, dobre samopoczucie i pomogą w utrzymaniu szczupłej sylwetki. Jest to dieta przeznaczona dla osób, które poszukują zdrowych, smacznych i urozmaiconych posiłków, w których nie znajdą się ryby oraz owoce morza.
Na dietę No Fish składa się z posiłków, przygotowywanych na bazie produktów najwyżej jakości, m.in.: chudego mięsa i nabiału, produktów zbożowych z pełnego ziarna, a także świeżych warzyw oraz owoców. Uwzględnia ona także orzechy oraz dobrej jakości oleje roślinne, które są źródłem zdrowych tłuszczów oraz dostarczają nienasyconych kwasów tłuszczowych.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Dieta dostarcza niezbędnych składników pokarmowych, witamin i mikroelementów, które zapewnią zdrowie, dobre samopoczucie i pomogą w utrzymaniu szczupłej sylwetki. Jest to jedna z podstawowych diet z naszej oferty, która zalecana jest m.in. osobom decydującym się pierwszy raz na dietę pudełkową. Jest ona zdrowa, smaczna, a do tego nie odbiega diametralnie od codziennych przyzwyczajeń żywieniowych większości klientów.
Zamawiając dietę Optimal, otrzymują Państwo komplet właściwie zbilansowanych posiłków, nie martwiąc się o codzienne gotowanie. Dieta podzielona jest na warianty kaloryczne, które w zależności od założonego celu dietetycznego, pozwolą utrzymać aktualną masę ciała lub smacznie, zdrowo i bez trudu zgubić zbędne kilogramy.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%


Dieta dostarcza niezbędnych składników odżywczych i witamin bez obciążania układu trawiennego. Została przygotowana z myślą o osobach, które doświadczają dolegliwości trawiennych po spożyciu tłustych, ciężkostrawnych lub wysoko błonnikowych produktów. Jest to propozycja dla osób, które potrzebują pełnowartościowych i zarazem lekkich dań.
Dieta lekkostrawna może się również sprawdzić jako sposób żywienia dla seniorów lub osób w okresie rekonwalescencji. Zaznaczymy jednak, że dieta nie będzie odpowiednia dla osób zmagających się z zespołem jelita nadwrażliwego (IBS) oraz zespołem rozrostu bakteryjnego jelita cienkiego (SIBO).
Z diety zostały wyeliminowane najbardziej problematyczne produkty, które mogą działać drażniąco na przewód pokarmowy.
Mimo wykluczenia licznych produktów z diety oferujemy urozmaicone menu pełne smaku i aromatu. Dla urozmaicenia posiłków stosujemy aromatyczne, aczkolwiek delikatne dla żołądka i jelit przyprawy oraz oliwę czosnkową, która jest pozbawiona oligosacharydów odpowiedzialnych za dolegliwości występujące po spożyciu czosnku.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Dieta polega na skrajnym ograniczeniu węglowodanów oraz włączeniu dużej ilości tłuszczów. Głównym celem diety jest wprowadzenie organizmu w stan ketozy i zmuszenie go do traktowania tłuszczu, jako głównego źródła energii i zwiększenie produkcji ciał ketonowych. W wyniku tego procesu stężenie ciał ketonowych we krwi jest dużo większe niż stężenie glukozy. Przy odpowiednio zbilansowanej diecie i niskiej ilości węglowodanów, zahamowane zostaje uczucie głodu.
Dieta ketogeniczna oparta jest tłuszczach zwierzęcych i roślinnych, mięsie, rybach, jajach, tłustym nabiale, a także warzywach oraz owocach o niskiej zawartości węglowodanów. Główny udział w tej diecie mają produkty dużą ilością tłuszczu i względnie małą ilością białka.
Z racji dużej ilości tłuszczów dieta nie jest polecana osobom z chorobami wątrobowymi. Przed przystąpieniem do stosowania diety zalecamy wykonanie podstawowej morfologii krwi, aby sprawdzić obecny stan zdrowia.
B: 16-20% T: 74-80% W: ok. 6%


Dieta dostarcza niezbędnych składników odżywczych i witamin bez obciążania układu trawiennego. Została przygotowana z myślą o osobach, które doświadczają dolegliwości trawiennych po spożyciu tłustych, ciężkostrawnych lub wysoko błonnikowych produktów. Jest to propozycja dla osób, które potrzebują pełnowartościowych i zarazem lekkich dań.
Dieta lekkostrawna może się również sprawdzić jako sposób żywienia dla seniorów lub osób w okresie rekonwalescencji. Zaznaczymy jednak, że dieta nie będzie odpowiednia dla osób zmagających się z zespołem jelita nadwrażliwego (IBS) oraz zespołem rozrostu bakteryjnego jelita cienkiego (SIBO).
Z diety zostały wyeliminowane najbardziej problematyczne produkty, które mogą działać drażniąco na przewód pokarmowy.
Mimo wykluczenia licznych produktów z diety oferujemy urozmaicone menu pełne smaku i aromatu. Dla urozmaicenia posiłków stosujemy aromatyczne, aczkolwiek delikatne dla żołądka i jelit przyprawy oraz oliwę czosnkową, która jest pozbawiona oligosacharydów odpowiedzialnych za dolegliwości występujące po spożyciu czosnku.
B: 18-23% T: 30-35% W: 40-50%
Strong skierowana jest do osób bardzo aktywnych fizycznie, których celem jest budowa masy mięśniowej lub jej podtrzymanie. Zalecamy ją zarówno dla pasjonatów sportów siłowych oraz kulturystyki, jak i dla profesjonalnych zawodników w różnych kategoriach sportowych. Do przygotowywania naszych posiłków wykorzystujemy produkty najwyższej jakości takiej jak: wołowina argentyńska, cielęcina, filet z piersi kurczaka zagrodowego i indyka, a także najwyższej jakości ryby morskie. Takie składniki pozwalają zachować wysoki poziom białka, który jest niezbędny do budowania tkanki mięśniowej u osób aktywnych fizycznie.
B: 28-33% T: 24-27% W: 40-45%
Cena od:
104.00 zł / dzień
Dieta białkowo – tłuszczowa z ograniczeniem węglowodanów Skierowana jest do osób, które chcą schudnąć, a jednocześnie nie służą im tradycyjne diety z ilością węglowodanów powyżej 40-45%. Osoby stosujące dietę Low Carb w szybkim tempie osiągają niższą masę ciała przy dobrze dobranej kaloryczności redukcyjnej. Skuteczność diety związana jest ze zwiększoną zawartością białka i/lub tłuszczu w diecie, które dają uczucie sytości, a tym samym pozwalają ograniczyć ilość jedzenia. Dbamy o zawarcie najlepszych jakościowo produktów spożywczych, z zachowaniem odpowiednich proporcji w składzie.
Menu diety Low Carb bazuje na wysoko gatunkowych mięsach, rybach, warzywach, niskowęglowodanowych owocach i zdrowych źródłach tłuszczu. Dodatkowo dieta ta nie zawiera laktozy.
B: 20-25% T: 65-70% W: 10-15%
Dieta skierowana jest dla osób, które ze względów zdrowotnych lub przekonań wyeliminowały ze swojego jadłospisu mięso, ryby oraz owoce morza, jednak dopuszczają spożycie nabiału, jaj i miodu. Dieta Vege, mimo wyłączenia z niej mięsa i ryb, dostarcza wszystkich niezbędnych składników odżywczych, witamin i mikroelementów . Posiłki w tej diecie są skomponowane tak, aby dostarczyć organizmowi odpowiednią ilość składników odżywczych, w tym również wartościowego białka.
Dieta Vege bogata jest w rośliny strączkowe i nabiał , co w połączeniu z węglowodanami złożonymi oraz dobrymi tłuszczami zapewni Ci energię i dobre samopoczucie przez cały dzień i pozwoli na osiągnięcie wymarzonych efektów.
B: 15-20% T: 30-35% W: 45-55%
W ramach diety Insulinoopornej otrzymują Państwo posiłki charakteryzujące się niskim Indeksem Glikemicznym oraz ograniczoną ilością cukrów prostych. Ponadto, nieodłącznym elementem posiłków są świeże warzywa oraz zboża z grubego przemiału, które dostarczają do organizmu wszystkie niezbędne witaminy i mikroelementy, wspomagające jego prawidłowe funkcjonowanie. Nasza dieta charakteryzuje się również tym, że korzystamy w głównej mierze z chudych rodzajów mięs, czego skutkiem jest ograniczenie spożycia nasyconych kwasów tłuszczowych.
B: 25-28% T: 38-42% W: 30-35%
Dieta białkowo – tłuszczowa z ograniczeniem węglowodanów Skierowana jest do osób, które chcą schudnąć, a jednocześnie nie służą im tradycyjne diety z ilością węglowodanów powyżej 40-45%. Osoby stosujące dietę Low Carb w szybkim tempie osiągają niższą masę ciała przy dobrze dobranej kaloryczności redukcyjnej. Skuteczność diety związana jest ze zwiększoną zawartością białka i/lub tłuszczu w diecie, które dają uczucie sytości, a tym samym pozwalają ograniczyć ilość jedzenia. Menu diety Low Carb bazuje na wysoko gatunkowych rybach, produktach sojowych, roślinach strączkowych, warzywach, niskowęglowodanowych owocach i zdrowych źródłach tłuszczu. Dodatkowo dieta ta nie zawiera laktozy.
B: 18-23% T: 57-67% W: 15-20%